• Beltone Boost

  Kraftfull anslutning till allt som betyder något

 • Beltone Boost Plus

  Maximal styrka och komfort

 • Beltone Boost

  Kraftfull anslutning till alla favoritenheter

Introducerar Beltone Boost™ - en super power hörapparat

Speciellt designad för människor med svår till grav hörselnedsättning. Beltone Boost är en av de kraftfullaste hörapparaterna på marknaden idag. Det är en robust och bekväm hörapparat som gör att dina brukare kommer höra ljud eller konversationer de annars hade missat.

En Made for iPhone® hörapparat

Beltone Boosts med Made for iPhone öppnar nya och spännande sätt för en person med svår till grav hörselnedsättning att leva sin vardag. Trådlöst kopplar man Beltone Boost till en kompatibel enhet, och brukarna kan nu streama ljud direkt från sin iPhone®, iPad® och iPod touch® till deras hörapparater, utan att bära någon otympligt runt halsen. De kan höra telefonsamtal i båda öronen och lyssna på musik i stereo. Dina brukare kan även kontrollera sina hörapparater trådlöst, som exempel justera volym och telefonsamtal.

Stor kraft och tillförlitlighet

Beltone Boost har en rad "bäst i klassen" ljudbearbetningsfunktioner utformade för svår till grav hörselnedsättning så du upplever ett jämnt, kontrollerat ljud utan distraktion eller förvrängning. 

 • Feedback Eraser med Whistlestop och AFX Music Mode för rent störningsfritt ljud utan irriterande visslingar. Den tar bort feedback från den förstärka signalen. Det ger ett genomsnitt på 18dB ökat utrymme, vilket ger en stabil förstärkning för varje passform. Endast ret, distorsionsfritt ljud når dina brukares öron.
 • Sound Shifter processar högfrekvent ljud så att du kan njuta av en fylligare ljudupplevelse med fler detaljer, såsom ljud från fåglar eller barnröster.

Kraftfull anslutning för alla situationer

Beltone Boost är fullmatad med avancerad teknik för att hjälpa dina brukare att höra tal tydligt i nästan alla situationer de möter, oavsätt hur svår deras hörselnedsättning är.

 • CrossLink Directionality övervakar ständigt ljudet i omgivningen och hjälper till att skilja mellan ljud i en miljö med mycket bakgrundsljud

 • Smart Gain Pro and Sound Cleaner Pro reducerar eller tar bort oönskat brus och ökar/minskar volymen i dina hörapparater automatiskt 

 • Öra-Till-Öra Synkronisering  applicerar automatiskt program och volymjusteringar från ena hörapparaten till den andra

Trådlösa tillbehör

Beltone Boost har ett komplett utbud av 2,4 GHz trådlösa tillbehör som hjälper dina brukare att streama ljud direkt till sina hörapparater utan adapter. Det är en stor fördel för människor med svår till grav hörselnedsättning, det hjälper dem att fokusera på ljudet de vill höra.
Mer information om trådlösa tillbehör

Beltone HearPlus appen - för diskret kontroll

Det har aldrig varit lättare eller mer diskret att kontrollera sina hörapparater. Genom att använda appen Beltone HearPlus, kan dina brukare ändra volym, inställningar och program, kolla batteristatus och om de skulle tappat bort sina hörapparater kan de även lokalisera dem. Detta direkt från sin iPhone, iPad och iPod touch. Det är lika diskret som att kolla e-post eller skriva ett textmeddelande. 

Mer information om Beltone HearPlus appen
Beltone Boost är kompatibel med iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air, iPad (fjärde generationen), iPad mini med Retinaskärm, iPad mini och iPod touch (femte generationen) som har iOS 7.X eller senare. Apple, the Apple logotypen, iPhone, iPad, iPod touch och FaceTime är varumärken från Apple Inc., registrerade i USA och andra länder. App Store är servicemärke från Apple Inc.