• Personlig Hörsel 
  Den mest kompletta produktlinjen i branschen, för nöjdare brukare
  Se filmen
 • Välja sitt ljud

  Med Beltone Legend, bestämmer dina brukare vad de vill lyssna på - inte deras hörapparater.

 • Hitta din perfekta matchning
  Beltone Legend kombinerar hög teknologi med många valmöjligheter för att passa alla olika livsstilar
 • Alltid uppkopplad
  Streama ljud från en iPhone®, iPad® ellre iPod touch® direkt till Beltone Legend hörapparater.

Beltone Legend är en komplett och avancerad serie med hörapparater. Med marknadens bredaste sortiment och den mest avancerade tekniken, finns det en Beltone Legend-modell för varje smak och livsstil. Rekommendera Beltone Legend och hjälp dina brukare att hitta sin perfekta matchning!

Introducerar Personal Sound ID

Dina brukare har förmodligen aldrig tänkt på varför de automatiskt lyssnar på olika ljud, så som en ambulans eller att någon ropar på en. Det är bara något en person med normal hörsel är född till att göra. Hjärnan och öronen är byggda för att arbeta tillsammans.

En hörselnedsättning berövar dem denna möjlighet och de flesta hörapparater försöker ”gissa” sig till vilka ljud de vill höra. Personal Sound ID-funktionen i Beltone Legend behandlar ljudet på ett naturligt sätt, precis som ett öra. Det hjälper din brukare att lokalisera var ljudet kommer ifrån och ger dem en större medvetenhet av sin omgivning och en fullständig ljudupplevelse.
Se vilka fördelar dina brukare kan få med Personal Sound ID

Anpassar sig efter deras livsstil

Beltone Legend innehåller en mängd funktioner som i kombination med Personal Sound ID ger en enkel och bekväm hörselupplevelse.

Smart Gain Pro and Sound Cleaner Proarbetar tillsammans för att reducera bakgrundsljud och hålla volymen på en behaglig nivå.

Feedback Eraser with Whistlestop and Music Mode- tar bort obehagliga och störande visslingar och gör det behagligt för din brukare att lyssna och njuta av musik.

Öra-Till-Öra synkronisering - när dina brukare byter program eller justerar volym på den ena hörapparaten, justeras den automatiskt även på den andra.

Made for iPhone®

Beltone Legend sätter branschstandard för att hålla dina brukare uppkopplade till alla och allt de älskar. De kan spela musik, ringa telefonsamtal, använda FaceTime eller streama annat ljud från deras iPhone, iPad® eller iPod touch®, direkt till sina hörapparater. De kan även ändra i sina hörapparatsinställningar, såsom volym och program. Inga sladdar, inget otympligt att bära kring halsen. För ännu mer kontroll kan de gratis ladda ner appen Beltone HearPlus.  

Beltone Legend är kompatibel med iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s, iPhone 5c, iPhone 5, iPad Air 2, iPad Air, iPad (fjärde generationen), iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini och iPod touch (femte generationen) som har iOS 7.X eller senare. Apple, Apple-logotypen, iPhone, iPad, iPod touch och FaceTime är varumärken från Apple Inc., registrerade I USA och andra länder.