HPF80 NanoBlock™

lineup20600X205

Tidigare nanobeläggningsmetoder har endast tillämpats på visa delar av hörapparaten - oftast utsidan - HPF80 NanoBlock är applicerad på hela enheten, både insida och utsida för det mest kompletta skyddet.

För att illustrera hur grundligt detta skydd är, har vi skapat denna demonstationsvideo med sammanpressade tvättsvampar. Den gula svampen (som inte har någon beläggning) expanerar direkt i kontakt med vatten. Den blå, som är täkt med HPF80 NanoBlock beläggning, flyter, förblir platt och på ytan bildas det pärlor av vatten. 

Vad är HPF80 NanoBlock?

HPF80 NanoBlock är en skyddande polymerfilmbeläggning som är ungefär lika tjockt som 1/1000 av ett hårstrå. Hur kan något så nano ge så mycket skydd? Det handlar om sättet beläggningen appliceras och hur det följer ytmaterialet. 

Varför behöver hörapparter HPF80 NanoBlock?

När man tänker på det, hörapparater tillbringar den största delen av sin tid i ganska krävande miljöer. Det är en plats med fukt och vax och som ständigt används. Lägg där till svett, regn, hårprodukter och damm så förstår du varför de behöver extra skydd!

Hur fungerar nanobeläggningen?

Som i ett nötskal, nanobeläggningen ändrar ytan på hörapparaten så att vätskor pärlas på ytan och antingen åker av eller går lätt att torka bort. Nedan ser ni visuellt hur vattnet reagerar på hörapparaten vid nanobeläggning och utan. 

FINAL HPF 80 SIDE SHOT

Ingen beläggning                                                                   HPF80 NanoBlock-beläggning

FINAL HPF80 TOP SHOT

Ingen beläggning                                                                   HPF80 NanoBlock-beläggning

Här kan du se hur HPF80 NanoBlock fungerar på insidan.

Det bästa med HPF80 NanoBlock är att den är omöjlig att se med blotta ögat. Även om denna beläggning endast är en nanometer tjockt, ger det skydd även i de svåraste förhållanden. Se nedan bilder för att ser hur väl HPF80 NanoBlock skyddar dina hörapparater på insidan.

Utan nanobeläggningwithout-HPF80_final

  1. Bygger upp smuts
  2. Fräter på lödningen
  3. Fräter på genomgående hålwith-HPF80_finalMed HPF80 NanoBlock

Som du kan se på hörapparaten utan nanobeläggning så har den drabbats av frätskador i motsats till den med HPF NanoBlock-beläggning, som är så gott som ny.Hur vet jag att min hörapparat är skyddad med HPF80 NanoBlock?

Alla Beltone hörapparater har HPF80 NanoBlock skydd.

HPF80 NanoBlock Biocompatibility Certificate